12 Νοε. 2018

Η ιστορία πίσω από το νέο τραγούδι Αντώνη & Γιάννη Βαρδή

"Μια ζωή θα είσαι εδώ" είναι ο "προφητικός" τίτλος του τραγουδιού που επέλεξε να ερμηνεύσει ο Γιάννης Βαρδής, τέσσερα χρόνια μετά από τον θάνατο του πατέρα του. Σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου, η εξαιρετική ερμηνεία του Γιάννη συγκινεί βαθιά καθώς κάθε νότα, κάθε λέξη, είναι βγαλμένες απευθείας από την ψυχή του:

"Δεν είσαι πια εδώ κι ο κόσμος άδειασε, για πάντα στη ζωή μου βράδιασε.
 Δεν είσαι πια εδώ, μπορεί στα δύο να χωρίσαμε, μα δεν ξεχνιούνται όσα ζήσαμε".

Το τραγούδι ήταν σχεδόν έτοιμο να κυκλοφορήσει από την Panik Records όταν, εντελώς τυχαία, ο Γιάννης ανακάλυψε ότι ο πατέρας του είχε προλάβει να το ηχογραφήσει με την δική του φωνή! Ευτυχώς για όλους μας, η απόφαση του ήταν αστραπιαία: οι δύο ερμηνείες πατέρα και γιου ενώθηκαν στο στούντιο, γεννώντας μία μοναδική και (κυριολεκτικά) ανεπανάληπτη μουσική συνάντηση!

"Για μένα μια ζωή θα είσαι εδώ, χωρίς εσένα μάτια μου δεν ζω,
 κανείς να μας χωρίσει δεν μπορεί, μας δένει μια ολόκληρη ζωή",

σπάει καρδιές στο ρεφρέν ο Αντώνης Βαρδής, με τον χαρακτηριστικό λυγμό του. Αυτόν που πάντα άγγιζε, αγγίζει και θα συνεχίσει να αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας...  

Το video clip του τραγουδιού, σκηνοθετημένο από τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο, μοιάζει με ταινία, από εκείνες που παρακολουθείς με μάτια δακρυσμένα και εύχεσαι να μην τελειώσουν ποτέ. 

Οικογενειακές φωτογραφίες του Γιάννη με τον πατέρα του, η μορφή του Αντώνη ολοζώντανη, "σαν να είναι εδώ", υπέροχες εικόνες από τα ωραιότερα σημεία του Πειραιά κι ένα συγκινητικό φινάλε που δεν θα σας το αποκαλύψω γιατί (πιστέψτε με) αξίζει να το δείτε. Με τα μάτια της ψυχής σας...

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ "ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO CLIP ΤΟΥ

Υ.Γ. Ο Πειραιώτης, συνεργάτης και φίλος Χάρης Εργατίδης, υπογράφει την Διεύθυνση Παραγωγής του video clip, σε μία δουλειά που όλοι οι συντελεστές έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους!

Μαρία Παναγοπούλου
thisismarias.com