9 Μαρ. 2018

Ο γόης Μουρούτσος και οι λυσσάρες θαυμάστριές του!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, ήταν χρυσός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do στο Σίδνεϋ το 2000. Αυτήν την εποχή συμμετέχει στο παιχνίδι επιβίωσης του SKAI "Survivor ΙΙ" στον μακρινό Άγιο Δομίνικο ("στη Δομινικανή Δημοκρατία" όπως εμφατικά λέει ο παρουσιαστής του προγράμματος Σάκης Τανιμανίδης).

Ζευγάρι στη ζωή με την παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες (η οποία είχε θριαμβεύσει στο περσινό "Survivor" ως η παίκτρια με τις περισσότερες φοβίες) ο Μουρούτσος είναι λογικό να μπήκε "δασκαλεμένος" στο παιχνίδι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει, από πρώτο χέρι. Κι αν ακούγοντας "δυσκολίες" το μυαλό σας πάει στην πείνα, την αϋπνία, τους τραυματισμούς, τις κακουχίες, τα νεύρα ή τα ποντίκια, τότε να σας ενημερώσω ότι αυτά είναι για όλους εμάς, τους ταπεινούς θνητούς.

Γιατί στο χθεσινοβαδινό επεισόδιο του Survivor, ο Μιχάλης Μουρούτσος αποκάλυψε τον μεγαλύτερο κίνδυνο από τον οποίο προσπαθεί να προφυλαχτεί εκεί στον Άγιο Δομίνικο, που δεν είναι άλλος από την... απύθμενη γοητεία του! Και επειδή σε κάποιους φαίνεται ίσως ακατανόητο ή υπερβολικό κάτι τέτοιο, να σας εξηγήσω με λίγα λόγια τι έχει συμβεί. Ο Μιχάλης Μουρούτσος, κατά τη διάρκεια του χθεσινού  συμβουλίου αποχώρησης του παιχνιδιού, παραδέχτηκε ότι πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ζήτησε από όλες τις συμπαίκτριές του να μην τον πλησιάζουν όταν θα είναι μόνος του, γιατί μπορεί η παραγωγή να πάρει τα πλάνα, να βάλει και την ανάλογη ρομαντική μουσικούλα και να αφήσει υπονοούμενο ότι υπάρχει κάποιο εδύλλιο ανάμεσά τους, γεγονός που θα ενοχλήσει την σχέση του, δηλαδή την γνωστή Λαουρίτα!

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο Ολυμπιονίκης μας μπήκε στο παιχνίδι, έχοντας προηγουμένως φροντίσει να ανακόψει τα κύματα επιθέσεων από τις λυσσάρες θαυμάστριες (αφού είναι δεδομένο πως κάθε γυναίκα αυτού του πλανήτη, όταν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον Δρυμωνάκο και τον Μουρούτσο, στον δεύτερο θα ορμήξει, κυριευμένη από το πάθος της κατάκτησής του!). Μία μία τις έπιασε, σου λέει, ο Μουρούτσος τις κοπέλες και τους εξήγησε ότι θα του λένε "καλημέρα", "καληνύχτα", "πιάσε μια καρύδα", "1-2-3 Survivors" αλλά μέχρις εκεί. Πέντε μήνες που θα διαρκέσει το παιχνίδι, την χαρά να ξεμοναχιάσει τον Μουρούτσο δεν θα την έχει καμμιά! Εύκολα υποθέτει κάποιος ότι κατά τον χρυσό Ολυμπιονίκη και την σύντροφό του, κάθε γυναίκα που πλησιάζει έναν άνδρα ενώ αυτός είναι μόνος του, έχει έναν στόχο στο μυαλό της: την αποπλάνησή του! Φανταστείτε τώρα στη θέση του άνδρα να είναι ο Μουρούτσος! Πώς να κρατηθείς;

Τι κι αν ζούμε λοιπόν στον 21ο αιώνα; Με την Λαουριτο-Μουρούτσια άποψη περί γυναικών, η παραλία των "Διασήμων" του Survivor έχει χωριστεί σε "κοριτσάκια" και "αγοράκια" σταματώντας τον χρόνο κάπου στο 1920. Τότε που το να κολυμπάνε μαζί κύριοι και κυρίες ήταν απαγορευμένο καθώς τα ήθη της εποχής διαχώριζαν (και) τις παραλίες ανάλογα με το φύλο και οι χωροφύλακες ήταν οι άγρυπνοι φρουροί της ηθικής! Η μόνη διαφορά είναι πως στον Δομίνικο χρέη χωροφύλακα της ηθικής, εκτελεί ο Μιχάλης Μουρούτσος! Με τις υγείες μας! 

Και επειδή ξέρω ότι διαβάζοντας αυτό το άρθρο πολλές από εσάς έχετε ψυχοπλακωθεί, να σας ενημερώσω ότι η Κάτια Ζυγούλη επιτρέπει να πλησιάζετε τον Σάκη Ρουβά ενώ είναι μόνος, ενίοτε δε και να τον αγγίζετε ουρλιάζοντας "Σάκηηηηηηηηη", οπότε κάντε την καρδιά σας πέτρα οι κεραυνοβολημένες από τον Μουρούτσο και βολευτείτε με...υποκατάστατα! 

Υ.Γ. Τελικά, για κάθε άνθρωπο υπάρχει το άλλο του μισό! Και το ζεύγος Μουρούτσου-Λαουρίτας, είναι η απόδειξη! Κάτι δικά μου...

Μαρία Παναγοπούλου

thisismarias.com

follow me on facebook