5 Ιουν. 2017

Οι 50 αποχρώσεις της Μέρκελ...

Η συζήτηση στην παρέα έχει ανάψει για τα καλά, καθώς το θέμα μας είναι εάν η εξουσία δρα αφροδισιακά μόνο στις τις γυναίκες ή επηρεάζει και του άντρες.

-Ε, όχι ρε παιδιά! Εγώ αν έχω να διαλέξω ανάμεσα στη Μπελούτσι-σερβιτόρα και στην Μέρκελ-καγκελάριο προτιμώ ασυζητητί την Μόνικα. Δεν πα να ‘χει όλη την εξουσία της γης η Άνγκελα…, λέει με απόλυτο τρόπο ο πρώτος φίλος.

-Εγώ πάλι επηρεάζομαι από την γυναίκα με εξουσία. Ας πούμε αν δω μία τροχονόμο νιώθω δέος, παραδέχεται ο δεύτερος.

-Τροχονόμο-Μπελούτσι, τροχονόμο-Μέρκελ ή τροχονόμο γενικώς;, ρωτάω εγώ.

-Τροχονόμο-Σαρλίζ Θερόν, μου διευκρινίζει ο λάτρης των ξανθών.

-Είδατε που έχω δίκιο; Δεν μετράει η εξουσία στην γυναίκα, υπερθεματίζει ο πρώτος.

Ο τρίτος αρσενικός της παρέας, παρακολουθεί σιωπηλός.

-Εσύ Λευτέρη; Τι προτιμάς;, ζητάω τη γνώμη του.

-Εγώ ρε παιδιά, έχω ένα βίτσιο. Γουστάρω τρελά την Μέρκελ!,

-Τη Μέρκελ σερβιτόρα, τροχονόμο ή καγκελάριο;

-Την Μέρκελ γυναίκα! Την φαντασιώνομαι να μπαίνω στο σπίτι μόλις έχει σφουγγαρίσει, να μου βάζει τις φωνές γιατί λερώνω το πάτωμα… και τρελαίνομαι! Ή να ετοιμάζομαι να κατεβάσω τα σκουπίδια κι αυτή να με σταματάει στην πόρτα για έλεγχο της σακούλας και μόλις βλέπει ότι έχω πετάξει πολλά αποφάγια να με στέλνει πίσω να τα φάω όλα! Το καλύτερο μου όμως είναι να την ακούω να μιλάει για περικοπές. Περικοπές συντάξεων, περικοπές αφορολόγητου, περικοπές δαπανών. Εγώ να της λέω «χτύπα κι άλλο θα τ’ αντέξω…» κι εκείνη να με χαστουκίζει επαναλαμβάνοντας διαρκώς «πάρε μια ελάφρυνση χρέους μωρό μου»…

-Μήπως να το δεις σε έναν γιατρό αυτό βρε πουλάκι μου;

-Και δεν σας έχω πει ακόμη το πιο ακραίο. Η απόλυτη φαντασίωσή μου είναι ότι βλέπω την ταινία «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» αλλά στον ρόλο του βιτσιόζου σαδομαζοχιστή κύριου Γκρέι, είναι η Άνγκελα!

-Και στην θέση της παρθένας που γίνεται σκλάβα του, είσαι εσύ;

- Στην θέση της παρθένας είμαστε όλοι οι Έλληνες! Που ενώ ξέρουμε ότι το μόνο που θέλει η Μέρκελ από εμάς είναι το «σεξ» χωρίς κανένα συναίσθημα και με τους δικούς της  αυστηρούς όρους, δεχόμαστε να υπογράφουμε συνεχώς συμβόλαια μαζί της και να γινόμαστε σκλάβοι! Γι αυτό σας λέω: ποιες «50 αποχρώσεις του γκρι;». Οι «50 αποχρώσεις της Μέρκελ» είναι η απόλυτη ταινία υποταγής και κυριαρχίας!

Μαρία Παναγοπούλου
thisismarias.com

Εφημερίδα ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ (4/6/2017), στήλη "Με το μάτι της Μαρίας