15 Μαϊ. 2017

Αγοράζουμε βιβλία για να δυναμώσουμε τη "ΦΛΟΓΑ"

Ένα bazaar βιβλίου, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα», διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαϊου. Βιβλία κάθε είδους, για μικρούς και μεγάλους, θα πωλούνται σε ειδικές τιμές στον χώρο του Συλλόγου και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την στήριξη των οικογενειών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Η πρωτοβουλία ανήκει σε δύο ομάδες του Facebook, που μέλη τους είναι οι απανταχού βιβλιόφιλοι του διαδικτύου. Πρόκειται για τις ομάδες «Βιβλίο-Παρουσιάσεις-Κριτικές» της κ. Γιούλης Τσακάλου που δημιουργήθηκε πριν από οκτώ χρόνια και «Βιβλίο-Ποιο θα ήθελα να διαβάσω» της κ. Γεωργίας Ρετετάκου.

«Η ανταπόκριση που υπήρξε από εκδοτικούς οίκους, συγγραφείς αλλά και ιδιώτες, είναι συγκινητική», λέει η κ. Τσακάλου μιλώντας στην ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ. «Μέσα σε λίγο χρόνο καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πάρα πολλά βιβλία και τώρα το μόνο που χρειαζόμαστε είναι την βοήθεια του κόσμου. Γι αυτό σας περιμένουμε όλους στο bazaar όπου για δύο μέρες θα μπορείτε να αγοράσετε βιβλία σε τιμές χαμηλότερες από αυτές των βιβλιοπωλείων, προσφέροντας έτσι δύναμη στους γονείς και τα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα», συμπληρώνει. «Λόγω της μεγάλης προσφοράς βιβλίων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι όσα μείνουν απούλητα θα αξιοποιηθούν για την δημιουργία μιας βιβλιοθήκης στο κτίριο της «Φλόγας», ώστε να συντροφεύουν τόσο τους μικρούς αγωνιστές της ζωής όσο και τους γονείς τους που περνούν ώρες περιμένοντας».

Ο Σύλλογος «Φλόγα» δημιουργήθηκε πριν από 31 χρόνια από γονείς παιδιών με καρκίνο για να κρατούν αναμμένη τη ΦΛΟΓΑ της αγάπης και της συμμετοχής. Με την αγορά ενός βιβλίου, μπορούμε να κάνουμε την φλόγα ακόμη πιο δυνατή.

Το bazaar θα γίνει αυτό το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαϊου, από τις 10.00 έως τις 19.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της «Φλόγας» (Αιγίου 7, Γουδί, τηλ. 210 7485000)

Μαρία Παναγοπούλου
thisismarias.com

Εάν είστε συγγραφείς ή αναγνώστες και θέλετε να γράψετε κι εσείς για το δικό σας αγαπημένο βιβλίο, κάντε κλικ εδώ