16 Μαϊ. 2017

Δώσε ένα μεταχειρισμένο βιβλίο και στήριξε τη "Φλόγα".

Μια διαφορετική βιβλιο-πρόταση σήμερα, για μία εξαιρετική πρωτοβουλία! Ένα bazaar βιβλίου, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου "Φλόγα" που έχουν δημιουργήσει οι γονείς παιδιών με νεοπλασματικες ασθένειες.

Αν έχεις κι εσύ μεταχειρισμένα βιβλία, σε καλή κατάσταση, μπορείς να στείλεις ή να τα παραδώσεις ο ίδιος στο οίκημα του Συλλόγου (Αιγίου 6-8 11527 Γουδί) και να στηρίξεις έτσι την προσπάθεια των βιβλιοφιλικών ομάδων «ΒΙΒΛΙΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ» και «Βιβλίο, Ποιο θα ήθελα να διαβάσω» που διοργωνώνουν το bazaar υπέρ της "Φλόγας".

Η αποστολή ή παράδοση πρέπει να γίνει οπωσδήποτε πριν την 27η Μαΐου, ενώ είναι αυτονόητο πως αν επιθυμείς να στείλεις καινούργια βιβλία, είναι καλοδεχούμενα.

Το bazzar θα γίνει το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαίου από τις 10.00 μέχρι τις 16.00 στο οίκημα της "Φλόγας" στο Γουδί και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων που θα προσφέρουν εκδότες και αναγνώστες θα διατεθούν στο «Σύλλογο Φλόγα».

Άρα, για να βοηθήσουμε αρκούν δύο πράγματα:

1.στέλνουμε βιβλία μεταχειρισμένα ή καινούργια μέχρι τις 27 Μαίου
2. είμαστε εκεί στις 27 και 28 Μαίου και αγοράζουμε βιβλία για καλό σκοπό.

Εάν θέλεις να είσαι κι εσύ εκεί και να αγοράσεις το δικό σου, η διεύθυνση της Αίθουσας Εκδηλώσεων είναι Αιγίου 7 (11527 Γουδί, τηλ. Τηλ: 210 7485000, Fax: 210 7772421 web: www.floga.org.gr, e-mail: floga@floga.org.gr)

και οι τρόποι μετάβασης είναι οι εξής: 
Σταθμοί μετρό: Αμπελόκηποι, Πανόρμου και Κατεχάκη.
Λεωφορεία:
- 230, Ακρόπολη - Ζωγράφου, στάση έξω απο Παίδων.
- Β5, Αγία Παρασκευή, στάση Μιχαλακοπουλου.
Χάρτης: https://goo.gl/EKy806

Μαρία Παναγοπούλου

Εάν είστε συγγραφείς ή αναγνώστες και θέλετε να γράψετε κι εσείς για το δικό σας αγαπημένο βιβλίο, κάντε κλικ εδώ