2 Μαϊ. 2017

Τα αγαπημένα μας βιβλία!

Από την πρώτη μέρα που δημιούργησα το thisismarias.com, τον προσωπικό μου χώρο στο διαδίκτυο, σκεφτόμουν να εντάξω σε αυτό μία στήλη ειδικά για το Βιβλίο.

Δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε την πρόθεση να παραστήσω την "ειδικό". Όμως διαβάζω πολύ, ασταμάτητα, όταν βρω έστω κι ελάχιστο χρόνο και κυρίως ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν υπάρχουν βιβλία που θα απορρίψω γιατί "δεν είναι του στυλ μου", γιατί η πραγματικότητα μου έχει δείξει ότι μπορεί στην επόμενη σελίδα να γίνει η μεγάλη ανατροπή και να τα λατρέψω.

Σαν φανατική αναγνώστρια βιβλίων λοιπόν, αποφάσισα να την δημιουργήσω αυτή τη στήλη. Αλλά όχι μόνη μου... Θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Συγγραφέων και αναγνωστών. Αφού εκτός από τις δικές μου γνώμες θα ήθελα πολύ να φιλοξενώ και τις δικές σας! 

Γνώμες μόνο θετικές, καθώς ο μοναδικός στόχος μου είναι να στηρίξω και να προβάλλω με τις μικρές μου δυνάμεις κάθε γραπτή κατάθεση ψυχής. Το εάν είναι καλή ή κακή, επιτυχημένη ή αποτυχημένη, ας το κρίνει το αναγνωστικό κοινό. Για εμένα κάθε σκέψη αποτυπωμένη στο χαρτί, αξίζει μιας ευκαιρίας...

Θα περιμένω λοιπόν και τις δικές σας προτάσεις για βιβλία και θα τις αναρτώ μαζί με τις δικές μου. Γι αυτές τις δεύτερες, που θα φέρουν την υπογραφή μου, για ένα πράγμα, σας δίνω τον λόγο μου: δεν θα γράψω ποτέ, ούτε γραμμή, εάν προηγουμένως δεν έχω διαβάσει το βιβλίο.

Εάν λοιπόν θέλετε κι εσείς να προτείνετε κάτι που γράψατε οι ίδιοι ή διαβάσατε και σας άρεσε, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ για να μάθετε τις προϋποθέσεις και τον τρόπο.

Καλό μας ταξίδι...

Μαρία Παναγοπούλου

Follow me on facebook
Επιστροφή στην σελίδα Βιβλιοπροτάσεις
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα