23 Μαρ. 2018

Σε 3 κατηγορίες των Βραβείων Public υποψήφιο το "Είδα τον εαυτό μου στα μάτια σου"

Να ξεκαθαρίσω εξ αρχής, ότι για το πρώτο μου βιβλίο "Είδα τον εαυτό μου στα μάτια σου" νιώθω πως έχω ήδη πάρει το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο βραβείο: τα δεκάδες μηνύματα των αναγνωστών που το διαβάζουν και νιώθουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν μαζί μου και να μου πουν λόγια καρδιάς.

Η τριπλή υποψηφιότητα του βιβλίου μου στα Βραβεία Public 2018, στις κατηγορίες ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ, ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ και ΗΡΩΙΔΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ήταν σίγουρα μια μεγάλη χαρά, που ήρθε να προστεθεί στις αμέτρητες που έχω νιώσει από την ημέρα έκδοσης του τον Οκτώβριο του 2017.

Έκανα με ενθουσιασμό μικρού παιδιού κλικ στην πρώτη κατηγορία, καμάρωσα στην δεύτερη κι έφτασα με ένα πλατύ χαμόγελο στην τρίτη. Εκεί, ομολογώ ότι τα μάτια μου θόλωσαν. "ΗΡΩΙΔΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ", έγραφε. Δεν αφορούσε μόνο εμένα αυτή η τιμή.Ήταν κυρίως ΔΙΚΗ ΤΗΣ...

Μιας γυναίκας που πόνεσε τόσο πολύ, προδόθηκε, αδικήθηκε, σκόρπισε πόνο και δυστυχία... Πόσο θα ήθελα να είναι ζωντανή και να δει ότι μέσα από τις σελίδες του "Είδα τον εαυτό μου στα μάτια σου" ο πόνος της έγινε έμπνευση για κάποιες άλλες γυναίκες. Φάρος για να μην επιτρέψουν ποτέ, σε κανένα και τίποτα να τις παρασύρει μακριά από αυτό που τους αξίζει!

Δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να σας ζητήσω να με ψηφίσετε, αφού όπως σας είπα νιώθω ήδη νικήτρια, μα είναι τόσα πολλά τα μηνύματα σας μέσω των οποίων με ρωτάτε τι πρέπει να κάνετε, που το άρθρο αυτό ήταν ο μόνος τρόπος να σας απαντήσω. 

Τα λινκ που ακολουθούν, οδηγούν στις τρεις κατηγορίες υποψηφιοτήτων. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΡΩΙΔΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Εάν θέλετε να ψηφίσετε μόνο σε μία κατηγορία, τότε κάνετε κλικ στο σχετικό λινκ και ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα. Εάν θελετε να ψηφίσετε και στις τρεις κατηγορίες, τότε κάνετε κλικ στην κάθεμία ξεχωριστά και στο τέλος ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα.
Επιλέξτε ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΨΗΦΩΝ
Στη συνέχεια ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ
Και οπωσδήποτε στο τέλος ΥΠΟΒΟΛΗ μέσω EMAIL ή FACEBOOK.
Εάν επιλέξετε EMAIL, για να είναι έγκυρη η ψήφος σας πρέπει να πάτε στα Eισερχόμενα σας, να ανίξετε το email που θα σας σταλεί από τα Public και στο κάτω μέρος του να πατήσετε ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ.

Σας ευχαριστώ για το ταξίδι και τα συναισθήματα που μου χαρίζετε...

Μαρία Παναγοπούλου
thisismarias.com