16 Οκτ. 2017

«Είδα τον εαυτό μου στα μάτια σου»: Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου μου

Ευχαριστώ πολύ το sinapantima.gr για το υπέροχο άρθρο!

"Το Συναπάντημα και ο μεγάλος εκδοτικός οίκος «Ωκεανός» ξεκινούν από αυτή την εβδομάδα μια σπουδαία συνεργασία, μέσα από την οποία θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίζετε αντίτυπα νέων κυκλοφοριών, αλλά και παλαιότερων επιτυχημένων εκδόσεων*. Και δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη αρχή στους διαγωνισμούς μας από αυτή με μια νέα κυκλοφορία: Το πρώτο βιβλίο της αρθρογράφου- συγγραφέα Μαρίας Παναγοπούλου «Είδα τον εαυτό μου στα μάτια σου». Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου. 

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα τρυφερό και σκληρό, συγκινητικό και αγωνιώδες, με γοητευτικούς ήρωες που αναζητούν αλήθειες οι οποίες οδηγούν σε ανατροπές και σε αποκαλύψεις που πληγώνουν κατάκαρδα και δοκιμάζουν τις αντοχές της ανθρώπινης λογικής.

Η υπόθεση: Την βάπτισαν Μαρία. Όμως το όνομα της καρδιάς της ήταν άλλο: Μάικα. Μάικα, που στη γλώσσα των Πομάκων σημαίνει «μάνα». Όνομα που η ίδια το επέλεξε, θαρρείς από μια εσωτερική διαίσθηση… χωρίς να γνωρίζει πως λίγα χρόνια μετά, ο ίδιος ο Έρωτας θα της στερούσε το δικαίωμα να φέρει στον κόσμο δικά της παιδιά, αφήνοντάς την με την κοιλιά άδεια, την ψυχή κενή και μ’ ένα κουκλάκι, πιστό αντίγραφο μωρού, από αυτά που κάποιοι άνθρωποι συλλέγουν και ζουν μαζί τους σαν να είναι αληθινά, στην αγκαλιά της… Ο Νικήτας Ρενιέρης, ένας άνδρας ωραίος, ισχυρός, που μοιάζει να τα έχει όλα, από ένα τραγικό γύρισμα της ειμαρμένης χάνει σε μια στιγμή τα πάντα: τη νεογέννητη κόρη του, τη νόμιμη σύζυγό του, μα και τη γυναίκα που λάτρεψε όσο καμία… Οι άνεμοι της μοίρας θα υφάνουν στον ιστό τους το χθες και το σήμερα των ηρώων και θα τους φέρουν μπροστά στην αποκάλυψη ότι ευτυχία και δυστυχία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα από το Συναπάντημα: Τη Μαρία Παναγοπούλου τη γνωρίζω τέσσερα χρόνια. Θυμάμαι σαν χθες την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε στο γραφείο ενός τηλεοπτικού σταθμού. Μου έκανε αμέσως εντύπωση η φιλική της διάθεση και πάνω από όλα η γενναιοδωρία της, η ευκολία με την οποία έκανε θετικά σχόλια για ο,τιδήποτε καλό έβλεπε σε κάποιον που μόλις της συστήθηκε. Κι ύστερα ήρθε η συνεργασία μας, για να διαπιστώσω πως τα χαρίσματά ήταν πολλά παραπάνω από τα εμφανή. Καυστικό, έξυπνο χιούμορ και μια πένα τόσο δυνατή, που με δυο λόγια μπορούσε να κλείσει μέσα της εύστοχα και μοναδικά τα σημαντικότερα νοήματα. Έπρεπε να γράψει βιβλίο! Έπρεπε να βρεθεί μια αφορμή, μια ιστορία, για να μπορέσουν κι άλλοι να ταξιδέψουν στον θαυμαστό κόσμο της σκέψης, της γραφής της. Το πρώτο της βιβλίο είναι σίγουρα μόνο η αρχή. Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστείτε με ένα από τα πιο αληθινά κομμάτια του εαυτού της και να μαγευτείτε από όσα μπορεί να κρύβει μια ψυχή. Θα ταυτιστείτε, θα προβληματιστείτε, θα γελάσετε, θα συγκινηθείτε. Γιατί το πιο πολύτιμο δώρο ενός ταλαντούχου συγγραφέα στους αναγνώστες του είναι η πρόκληση συναισθημάτων.

Καλοτάξιδο Μαρία Παναγοπούλου! Σου αξίζει η επιτυχία και είναι βέβαιο ότι θα τη γευτείς! Και μαζί με σένα θα τη γευτούμε κι εμείς, που έχουμε την τύχη να σε «διαβάζουμε»…

Η παρουσίαση του βιβλίου «Είδα τον εαυτό μου στα μάτια σου» θα γίνει την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 στις 20.00 στο KREMLINO, (Καραΐσκου 119, Πειραιάς). Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Τζένη Καλλέργη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ sinapantima.gr