Είμαι η Μαρία και είμαι καλά...

Είμαι η Μαρία Παναγοπούλου. Το κανονικό επίθετο μου είναι Παναγοηλιοπούλου. Έχει 8 συλλαβές και 16 γράμματα. Το μονο πιο ακατάλληλο για... καριέρα είναι το Σπανοβαγγελοδημήτρης αλλά το πρόλαβε ο Αυλωνίτης στη Σωφερίνα. Γι αυτό κι εγώ προτίμησα το "κομμένο" Παναγοπούλου, που έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιώ επαγγελματικά από το 1989 όταν ξεκίνησα να εργάζομαι στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,4 με σκοπό να γίνω δημοσιογράφος. Υπολόγιζα όμως χωρίς τον… έρωτα.

Ο γάμος και η γέννηση του γιου μου έβαλαν τα σχέδια μου για καριέρα σε δεύτερη μοίρα αφού προτίμησα τον ρόλο της full time μαμάς, ξεδίνοντας μέσα από το (ερασιτεχνικό) γράψιμο. Μόλις ο γιος μου μεγάλωσε λίγο, συνεργάτηκα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, έχοντας την επιμέλεια και παρουσίαση της παιδική στήλης στην εκπομπή STAR CAFE, ενώ κάποια χρόνια μετά ασχολήθηκα με το πιο ενδιαφέρον κομμάτι των ΜΜΕ, αυτό που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες.

Έχω δημιουργήσει το thisismarias.com, τον προσωπικό μου χώρο στο διαδίκτυο.

Σπούδασα Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, είμαι Πειραιώτισσα μέχρι κόκκαλο (αν και Παναθηναϊκός), και περήφανη μαμά του Κωνσταντίνου Χαρδαβέλλα που είναι Διαιτολόγος και δημιουργός του Love My Kilos.

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ

Έχουν εκδοθεί 4 δικά μου βιβλία:
"Ολική έκλειψη καρδιάς" Εκδόσεις Ψυχογιός (2021)
"Η πενθερά" Εκδόσεις Ψυχογιός (2020)
"Κλεμμένες Λιακάδες" Εκδόσεις Ωκεανός (2019)
"Είδα τον εαυτό μου στα μάτια σου" Εκδόσεις Ωκεανός (2017)

 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 

Ακολουθήστε με στα social media, στείλ' τε μου μήνυμα και θα σας απαντήσω αμέσως

FACEBOOK: Μαρία Παναγοπούλου  και Maria Panagopoulou

INSTAGRAM: mariapanagopoulou_